Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u vragen die andere gebruikers regelmatig stellen en antwoorden hierop.

Wat is Medvio?

Medvio is een videoplatform waarop live en on-demand nascholingen staan voor Healthcare Professionals. Medvio wordt beheerd door Crossmedia Nederland gevestigd in Schiedam.

Ik kan niet inloggen

Medfeed is alleen toegankelijk voor BIG-geregistreerde Healthcare professionals. Eenmalige registratie is nodig om toegang te krijgen tot de website. Indien u reeds geregistreerd bent kunt u in het inlogscherm eenvoudig inloggen met het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

U kunt uw wachtwoord hier opvragen. U krijgt na het invullen van uw e-mailadres uw wachtwoord binnen enkele minuten toegestuurd. Mocht het desondanks toch niet lukken, neem contact met ons op

Hoe krijg ik de accreditatiepunten?

Vanzelfsprekend moet u eerst de betreffende geaccrediteerde nascholing gevolgd hebben en de posttoets met goed resultaat (≥70% goed) afgerond te hebben. Hierna hoeft u niets meer te doen en worden uw punten automatisch toegeschreven aan uw BIG-nummer. Mocht u merken dat u voor een eerder gevolgde nascholing geen accreditatiepunten hebt gekregen, neem dan contact met ons op

Hoelang duurt het voordat ik mijn accreditatiepunten krijg?

Dit hangt af van de situatie. Onze nascholingen kunnen live gevolgd worden maar ook later on-demand beschikbaar gesteld worden.

Indien u een live kijker bent:

U ontvangt de punten nadat het accreditatieproces is afgerond. Direct na de uitzending start het accreditatieproces. In dit proces zijn wij afhankelijk van meerdere partijen zoals bijvoorbeeld de

verschillende beroepsgroepen. Per nascholing duurt het gemiddeld zo’n 6 weken voordat het proces is afgerond en de punten bijgeschreven kunnen worden.

Indien u een on-demand kijker bent:

Dit hangt af van wanneer de live-uitzending is geweest. Indien dit langer dan 6 weken geleden is, zal dit gemiddeld binnen 2 weken geregeld zijn.

Direct ondersteuning nodig?

Biedt bovenstaande informatie geen uitkomst voor uw vraag?
Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice.